Confidence Search er lig med troværdighed,
tillid og kvalitet både for kunder og kandidater

CONFIDENCE SEARCH A/S

Headhunting

Headhunting er vores absolutte kerneydelse. Det kan måske lyde som et lidt snævert virkefelt, men med vores tilgang og metodik er det en kompleks og omfattende proces med mange indsatser, ydelser og produkter. Slutmålet er altid at sikre et solidt og værdiskabende match mellem virksomhedens ønsker og behov og kandidatens kompetencer og personlighed.

En typisk Confidence Search proces starter med en grundig foranalyse, der skal sikre, at rekrutteringen tager afsæt i virksomhedens strategi, mål og udfordringer samt ikke mindst forholder sig løsningsorienteret til de konkrete opgaver, som den kommende kandidat står over for.

Denne viden er grundlaget for opstilling af en præcis og nuanceret kandidatprofil, som er filtret for den aktive søgeproces og kandidatafdækning i netværker og relevante brancher. 

I de efterfølgende interview- og testfaser afdækkes de udvalgte kandidaters kompetenceprofiler, motivation og adfærdsmønstre ved brug af avancerede testværktøjer og kompetente personvurderinger. De optimale kandidater præsenteres for kunden og der afholdes et antal efterfølgende samtaler.

Efter ansættelse gennemføres løbende kvalitets- og tilfredshedsopfølgning på både kunde og kandidater.

Confidence Search Proces

Ugentlige status- og opfølningsrapporter. Løbende afstemning. 

Vores værdier

Værdier
Navnet Confidence Search er på ingen måde tilfældigt valgt. Det er et koncentrat af vores interne værdigrundlag, vores kundeløfte og vores kerneydelse.

Confidence betyder tillid, troværdighed og fortrolighed. Begrebet favner meget præcist vores værdier, holdninger og adfærd. Og det beskriver den oplevelse, både kunder og kandidater til enhver tid skal have i mødet med os. Det, du kan forvente og forlange af vores samarbejde.

Tillid handler for os om relationen mellem mennesker. Om at kunne have en åben og ærlig dialog og om at kunne stole uforbeholdent på hinanden.

Troværdighed handler for os om at være pålidelig. Om at gøre det, man siger, og indfri de forventninger, man rejser. 

Fortrolighed er for os dels et aspekt af tillid og dels helt konkret et spørgsmål om, at fortrolige og personlige oplysninger behandles med stor diskretion.

Sikkerhed opnås bl.a. via vores seriøse og strukturerede proces, garanti på de fleste leverancer og overholdelse gældende GDPR-regler og -regulativer.

CONFIDENCE SEARCH A/S

Lad os tage en gratis og uforpligtende samtale!